Tag plads
og nyd oplevelsen

Broløkke herregård
Smag på det lokale køkken
I Herregårdsrestauranten kan du smage på Langeland – Restauranten bruger hovedsageligt lokale råvarer fra Langeland, der suppleres med råvarer fra Fyn, Sydhavsøerne, samt de omkringliggende øer. Vi henter dog nogle specialiteter i vores nærtliggende lande. Det kan være trøfler fra Gotland eller Norske kammuslinger. Vi krydrer det hele med en blanding af vores egne urter fra haven og udsøgte krydderier fra den store verden.
Kort sagt, så værner vi om vores lokale ophav, producenterne i baghaven og vores eget håndværk. Men vi er ikke hellige eller dogmebaserede.
Mød vores køkkenchef
Richard Kaldal
“Køkkenet gennemsyres af håndværk. Vi koger safter, laver marmelader, bager brød, hakker vildt til hjemmelavede pølser, sylter, koger fond’er og gør det hele ud fra så bæredygtigt et perspektiv som muligt, både økonomisk og klimamæssigt. “

Broløkke herregård
Lokale råvarer er basen
I restauranten på Langeland tager vi udgangspunkt i herregårdens ekstravagance, der afspejles i vores kompromisløse tilgang til udvælgelsen og sammensætningen af råvarer. Vores gastronomiske filosofi tager afsæt i den klassiske franske kogekunst, der forenes med det ny nordiske grundsyn, der bygger på at hente råvarer lokalt, anvende råvarer der er i sæson, samt at bruge naturen omkring os.

Broløkke herregård
Dagens Menu
Vi laver hver dag en 5 retters menu
Bestående af:
Forret
Mellemret
Hovedret
Ost
Dessert
3 retter 495,- kr. vinmenu 350,- kr.
5 retter 685,- kr. vinmenu 425,- kr.
7 serveringer 830,- kr. vinmenu 425,- kr.
De 2 ekstra serveringer er:
Snacks & bobler samt kaffe & petit four
Tilkøb
Snacks & bobler
100,- kr.
Caviar, White Sturgeon 15 g.
250,- kr.
Stegt Foie Gras de canard til hovedret
65,- kr.
For de nysgerrige kan menuen oplyses ved at ringe på dagen, til receptionen på +45 70 90 70 80