Bryllup

på Broløkke

ET MAGISK STED AT FEJRE KÆRLIGHEDEN

Broløkke herregård

En dag du aldrig glemmer

Leder I efter et eventyrligt og romantisk sted, hvor I kan holde et uforglemmeligt Herregårdsbryllup?

Broløkke Herregård byder velkommen i de mest idylliske rammmer. Vores store kostald har gennemgået en komplet renovering for at skabe de mest optimale rammer for netop brylluper. Med 12 meter loftet og og bjælker som går på tværs af hele ejendommen, sammensat med en moderne indretning med udsigt ud til markerne og vores store terrasse – er scenen sat for et gennemført bryllup.  Kostalden huser vores eget bryggeri og vores restaurant og bygnignen har “state of the art” teknologi i form af både musik samt stor skærm.

Vi har erfaringen og kreativiteten til at få dit drømme bryllup gennemført. Kontakt os i dag og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os: (+45) 70 90 80 90
Send os en mail: info@brolokkeherregard.dk

Vi hjælper med alt

Broløkke har de fineste muligheder for vielse under åben himmel.

Langeland kan tilbyde mange forskellige kirker, der vil passe til ethvert brudepar. Broløkke tilbyder gerne at tilrettelægge alt i planlægningen omkring den store dag.

Hold et weekendbryllup

Drømmer i om at have gæster til overnatning på Langeland og samles om morgenbordet dagen efter -så lad os hjælpe med dette.

En sen brunch dagen efter er den perfekte afslutning på den store dag – og en optimal mulighed for at åbner gaver med gæsterne

Book et møde med os

Skriv til os, så kontakter vi dig med en snak om mulighederne